cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Suosittuja tuotteita

Ensimmäiset Dermagiq-tuotteet tuotiin markkinoille vuonna 2008, ja nyt ne ovat käytössä monissa maissa niin Euroopassa kuin Euroopan ulkopuolella. Dermagiq-tuotesarjasta löytyy tuotteita ihon, käsien sekä intiimialueen hoitoon.

cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Dermagiq iho-ongelmiin ja intiimialueelle

Dermagiq Skin & Care ‑tuotteet Olemme kehittäneet laadukkaita tuotteita pinnallisiin haavoihin, iholle, käsille ja huulille. Dermagiq Skin, Dermagiq Hand ja Dermagiq Lipcare ovat hellävaraisia iholle eivätkä sisällä kortisonia.

Dermagiq Intimate Care ‑tuotteet Tuotteissamme käytetään runsasentsyymistä hunajaa intiimialueen vaivojen lievittämiseksi. Dermagiq Proct on voide peräaukon alueen hoitoon, esim. peräpukamien aiheuttamiin pieniin haavaumiin ja halkeilevalle iholle. Dermagiq Intima ja Dermagiq Fem sopivat naisen intiimialueen vaivojen ennaltaehkäisyyn tai helpottamiseen sekä hellävaraiseen pesuun.

cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Tiede ja luonto Dermagiqin perustana

Erityiseen hunajaan pohjautuvat Dermagiq-tuotteet on kehittänyt Bfactory. Yritys pyrkii aktiivisesti edistämään hunajan käyttöä kehon ja ihon hoidossa. Bfactory toimii valmistusmaassaan yhteistyössä johtavien sairaaloiden ja klinikoiden kanssa. Bfactoryn tuotteilla on tieteellinen pohja ja ne tuovat ratkaisuja jokapäiväisiin ongelmiin ja vaivoihin ihonhoidon alueella.

cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Tietoa Dermagiqista

Haluatko lisätietoja Dermagiq-tuotteista? Tutustu sivustoomme tai ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi Dermagiq-tuotteista ja niiden käytöstä.

cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Vastuumme valmistajana (Bfactory, Alankomaat)

Olemme ylpeitä Dermagiq-tuotteista. Kehittäjänä ja valmistajana tunnemme olevamme vastuussa tuotteidemme tehosta ja vaikutuksesta. Käytämme osan naisille suunnattujen tuotteidemme tuotosta tukeaksemme säätiötä, jonka tavoite on parantaa naisten asemaa erityisesti kehitysmaissa.

Ervaringen van klanten
meer