cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Succesvolle producten

De eerste Dermagiq producten zijn in 2008 geïntroduceerd, en worden momenteel in verschillende landen binnen en buiten Europa gebruikt. Er zijn Dermagiq producten voor huidherstel en –verzorging, en voor de intieme zone.

cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Dermagiq voor huidproblemen en de intieme zone

Dermagiq Huid & Care producten Wij hebben goede, veilige en natuurlijke producten ontwikkeld voor wondjes, huid, handen en lippen. Dermagiq Skin, Dermagiq Hand & Dermagiq Lipcare zijn zacht voor de huid, veilig en natuurlijk effectief.

Dermagiq Intieme producten Wij hebben honing ingezet voor herstel van ongemakken in de intieme zone. Dermagiq Proct verzacht de anale zone en helpt wondjes herstellen; Dermagiq Intima & Dermagiq Fem worden gebruikt bij ongemakken en natuurlijk reinigen van de intieme zone van de vrouw.

cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Wetenschap en natuur vormen de basis voor Dermagiq®

Dermagiq producten op basis van bijzondere honing zijn ontwikkeld door Bfactory, een bedrijf dat actief is op het inzetten van honing voor verzorging van lichaam en huid. Bfactory werkt samen met leidende ziekenhuizen en klinieken. De producten van Bfactory zijn wetenschappelijk onderbouwd en leveren oplossingen voor alledaagse problemen en ongemakken.

cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Dermagiq® informatie beschikbaar

Er is informatie beschikbaar over de Dermagiq producten. Deze informatie is beschikbaar via deze website of u kunt met ons contact opnemen om vragen te stellen over de Dermagiq® producten en het gebruik.

cattle Dermagiq®
Sub Title: 
Onze verantwoordelijkheid

Wij zijn trots op de Dermagiq® producten. Als ontwikkelaar en producent voelen wij ons ook verantwoordelijk voor de effectiviteit en impact van onze producten. Met de opbrengst van onze specifieke producten voor vrouwen ondersteunen wij een stichting die zich inzet voor het verbeteren van de positie van de vrouw, met name in ontwikkelingslanden.

Ervaringen van klanten

meer